Тематично ориентирани терапевтични групи с мен

Тематично ориентирани терапевтични групи с мен

Здравейте! Пиша този пост с информация относно предстоящите терапевтични групи в София, които фасилитирам. Като психолог в София виждам, че когато са в група клиентите ми откриват нови пътища да преоткрият себе си, освобождават се от рамките на собствените си ограничения, намират утеха и подкрепа, оглеждат се в другия в безопасна среда. Може да се запишете за някоя по избор или за всички, като се свържете с мен (виж формата за контакт) или като ми се обадите на +359 89 912 0368. Нямам търпение да се видим в групова терапия!

Емоционална интелигентност 27 OKT 2023, 10:30 ч.

Присъединете се към нас за обогатяващо и проницателно пътешествие в света на емоционалната интелигентност 🧘‍♂️🧘‍♀️ Често хората не различаваме повече от 3-4 емоции, а това ни лишава от богатата палитра на нашето същество. Ние сме способни да изпитваме множество и разнообразни чувства и емоции, а да ги преживяваме и разпознаваме е един от ключовете за по-щастлив живот, пълен с вдъхновение и радост!

Независимо дали търсите личностно израстване, по-добри взаимоотношения или просто по-задълбочено разбиране за себе си, тазмесечната тема на терапевтичната група е предназначена да ви даде възможност за развиване на по-добра емоционална интелигентност.

Сценарий на живота 19 Ноември 2023 10:30 ч.

Чудили ли сте се някога защо правите определени избори или имате повтарящи се модели в живота си? Потопете се дълбоко в царството на вашия подсъзнателен ум и разкрийте скритите модели и вярвания, които оформят живота ви като направляват изборите, които правите.

В транзакционния анализ сценарият на вашия живот представлява несъзнателните решения, които сте взели относно живота, себе си и света около вас. Откриването и разбирането на сценария на вашия живот е мощен инструмент за личностно израстване и трансформация.

Унаследените родови модели 10 Декември 2023 10:30 ч.

Присъединете се към нас за трансформиращо изследване на интернализираните несъзнателни модели от нашата семейна система чрез техники на психотерапията. Чудили ли сте се как преживяванията от детството оформят възприятията ни за семейството и взаимоотношенията днес? Присъединете се към групата, където ще изследваме скритите модели, които влияят на вашето поведение и начин на мислене.

Нашите семейни системи играят важна роля в оформянето на нашите вярвания и поведение. Като изследваме тези интернализирани модели, ние придобиваме по-дълбоко разбиране за себе си и можем да направим положителни промени в живота си.

Когато се обучавах в хипнотерапия при Иво Величков за мен стана ясно как можем с възрастова регресия да преживеем през катарзис блокираното, така че по безопасен начин да освободим част от тежестта на интернализираните модели в семейството.

Ограничения (блокажи) и работа с позволения 14 Януари 2024 10:30 ч.

Къде се ограничаваме и защо?
В кои области се нуждаем от израстване на този етап от живота си?
Как може да живеем по-щастливо?

Завършваме изследването на вътрешния свят с хипноза за интеграция. Хипнотерапията е прекрасен метод, с който ви помагам наученото да се интегрира, преминавайки през тялото.

Възнамеряваме да поставим позитивно начало на новата година и ще се потопим в света на личните вярвания и позволенията, които е необходимо да си дадем за растеж и реализация.

Независимо дали търсите лично израстване, искате да предизвикате ограничаващите си вярвания или просто сте любопитни относно силата на позволенията, това събитие е шанс да направите крачка към по-пълноценен живот. Присъединете се към нас и нека заедно се впуснем в създаването на нови възможности!

Очаквам ви, красиви души!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: