Рейки – new age лечение?

Рейки – new age лечение?

Рейки е древна, но проста лечебна техника и е установено, че дава добри резултати чрез нежно докосване, положително мислене и трансфер на енергия. Самите принципи могат да бъдат сравнени с утвърждения или намерения, силно фокусирани върху тук и сега.

Рейки може да се използва и по много различни причини: лечение на емоционална травма, балансиране на енергийното ниво или за духовно развитие. Всеки човек може да открие, че Рейки сеанс с мен е релаксиращо преживяване и има безкрайни предимства, например успокояващ нервната му система ефект. 

Рейки е безопасна, лека, неинвазивна форма на практическо лечение. 

Пет принципа в Рейки:

• Точно днес, не се ядосвай

• Точно днес, не се гневи

• Бъди смирен

• Бъди честен

• Бъди състрадателен към себе си и другите 

Важно е да разберете, че Рейки ще подобри живота ви и ще ви предложи радост и здраве на всички нива. Това е универсална жизнена енергия, която поддържа живота и подпомага изцелението на всички живи същества. Рейки се съчетава отлично с всички други видове терапия и лечения, включително класическа медицина. 

Рейки е прост, безопасен и естествен подход за изцеление и самоусъвършенстване.

Може да откриете силата на енергийната терапия с мен като си запишете час за Рейки сеанс или за Рейки обучение с инициация. 

Често задавани въпроси:

Какво е рейки лечител?
Лечител, практикуващ рейки трябва да премине през няколко нива на обучение, в които освен, че бива запознат с теорията и практиката на рейки, е иницииран от Рейки мастер учител.

Колко време продължава сеанса?
Един пълен рейки сеанс продължава около 60 мин. Клиентът лежи на масажна маса, докато лечителят поставя (или държи на разстояние) своите длани на определени места по тялото. Сеансът може да се извърши и на седящ или полулегнал човек, в ситуации когато легнала поза не е удобна по някаква причина за клиента.

Ще се събличам ли?
Не. Сеансът се провежда на облечен клиент и не е нужно да сваляте дрехите си, както е при масаж.

Един сеанс ще ми бъде ли достатъчно?
Един сеанс е прекрасно начало. Ще може да оцените как се чувствате по време и след сеанса, дали ви е било приятно, успокояващо, дали имате повече яснота след преживяването. Много хора след първия сеанс веднага резервират следващ час.

Рейки за какво ми помага?
Рейки повлиява добре състояния като тревожност, вътрешно напрежение и скованост на тялото, стрес, хронични болки, болести, и е чудесно съпровождащо и подкрепящо лечение.
Може да комбинирате рейки със всеки друг вид лечение и медицина. Няма противопоказания.

Какво да очаквам по време на сеанса?
Повечето хора релаксират и се успокояват, а някои дори заспиват по време на сеанса. Може да има телесни усещания като загряване или охлаждане, усещане като за въртене, или като потъване. Някои хора виждат цветове. Случва се да излязат задържани/потиснати емоции и спомени, с което човек усеща вътрешно освобождаване и по-голяма лекота.

Каква е подготовката? Има ли нужда да правя аз нещо?
Не е нужна подготовка или опит с рейки, за да дойдете на сеанс. Препоръчително е да пиете повече вода преди и след сеанса, особено след, за да помогнете на тялото си в енергийните процеси, които рейки задвижва. Това е всичко. Просто се отпуснете и насладете на ползите за себе си!

error: