НЯКОЛКО ДУМИ ЗА МЕН

Като терапевт аз осъзнавам, че всички ние просто се опитваме да намерим своя път в живота. Затова съчетавам своите терапевтични инструменти така, че да се разкрие истината за това, което се случва с вас в момента. Работим заедно върху самооценката и самочувствието ви, върху връзката ви с тялото и усещанията, върху по-добро осъзнаване на чувствата и емоциите, върху свързване със собствените ресурси, особено в ситуациите на криза. В процеса пред вас се разкриват все повече нови гледни точки, нови възможности, различни избори. 

Може да очаквате от мен разбиране, състрадание и атмосфера на доверие.  

Метафорично казано – срещам ви там, където сте в момента, за да поемете подкрепени в желаната посока. 

експертиза

хипнотерапия

Сертифициран хипнотерапевт и член на Българска Асоциация по Хипноза.

Рейки

Рейки Мастър и Учител в традиционно Усуи Риохо Рейки.

CI Метод

Обучавам се в психотерапевтичният метод Compassionate Inquiry на Габор Мате и Сат Дарам Кау през международната им програма за професионалисти.

психология

Обучавам се за психолог с надграждаща квалификация Интегративна психотерапия.
Имам опит като психоонколог в клинична среда под супервизия на председателя на БАПО.

домашно насилие

Консултант съм на Националната гореща линия за хора, пострадали от насилие.

транзакционен анализ

Обучения в транзакционен анализ при председателя на БАТА, Julie Hay и други.

Компетенции и методи на работа

Compassionate Inquiry by Gabor Mate
Compassionate Inquiry е психотерапевтичен подход за работа с травматичен опит, който е подходящо допълнение към вече съществуващи клинични и психични практики. Използването на подхода Compassionate Inquiry нежно разкрива и освобождава слоевете травма от детството, блокирани и потиснати емоции, останали в тялото и които са в основата на болести и пристрастявания.
Целта на подхода на Compassionate Inquiry е да донесе състрадание, уважение, приемане на самият себе си, да подобри самооценката и самочувствието, и неизменно води до подобряване и на взаимоотношенията с другите хора.

Хипнотерапия
Член на Българската Асоциация по Хипноза, преминала съм обучение, акредитирано от European Association of Applied Psychology.
При хипнотерапия се индуцира хипнотично състояние в клиента, за да увеличи мотивацията или да промени моделите на поведение.
Работи се с подсъзнанието.
Хипнотерапия е подходящ и ефективен метод на работа при паник атаки, тревожност, PTSD, ОКР, фобии и страхове, натрапливи мисли, проблеми в отношенията, хронични заболявания, хронична болка, стрес, преодоляване на проблеми и блокажи от различно естество – житейски, физически, емоционални. 
Добър метод за работа при желание за самопознание и личностно развитие.

Рейки сеанси и обучения
Метод на лечение от източната енергийна медицина, възникнал в Япония. Лечителят поставя ръцете си върху или точно над различни части на тялото.
Рейки терапията е релаксираща и за някои хора много приятна.
Повишава настроението и помага при нарушения в съня.
Облекчава физическата болка и подобрява качеството на живот.
Няма рискове или странични ефекти поради неинвазивния терапевтичен характер на рейки лечението.
Може да се работи присъствено или от разстояние.

Регресия
Индуциране състояние на плитък транс и улесняване на регресията на психиката на клиента с терапевтична цел.
Регресията като трансперсонална хипноза е така нареченото връщане в минали животи и според вярванията на клиента можем да открием и интегрираме ползите от преживяването.

Асистирано TRE – Trauma Release Exercises
Соматична телесна практика за хора, страдащи от стрес, тревожност, травма или посттравматично стресово разстройство. Изцяло преживелищен метод, който е силно ефективен.
Не изисква да се говори за събитие, чувство или проблем, следователно преодолява езиковите бариери, които могат да доведат до допълнителен стрес.

Готови ли сте за промяна?
error: